Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز تماس سامانه جامع تجارت بر خلاف استاندارد‌های رایج مراکز پاسخگویی در کشور، صرفاً «بوق اشغال» یا «آهنگ انتظار ممتد» پخش می‌کند.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در روز‌های گذشته اعتراضاتی از سمت تجار، اصناف و مردم راجع به عدم پاسخگویی صحیح مرکز تماس سامانه جامع تجارت و سامانه همتا به سؤالات و مشکلات آنان درز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز تماس سامانه جامع تجارت یکی از شلوغ‌ترین و تخصصی‌ترین مراکز پاسخگویی دولتی است که به گروه‌های گوناگونی از مردم مانند تجار، اصناف، رانندگان ترانزیت و خریداران تلفن همراه خدمات‌رسانی می‌کند و طبق آمار منتشر شده این سامانه در طول سال تقریباً به بیش از ۳ میلیون تماس پاسخ می‌دهد.

سامانه جامع انبار‌ها و مراکز نگهداری کالا، سامانه شناسه کالا، سامانه اعتبارسنجی و رتبه‌بندی اعتباری، پرتال ارزی یا نظام یکپارچه‌ی معاملات ارزی نیما، سامانه جامع حمل‌ونقل سامانه جامع امور گمرکی و سامانه همتا از جمله زیرسامانه‌های سامانه جامع تجارت هستند که با کسب‌وکار انبوهی از فعالان اقتصادی ارتباط مستقیم دارد.

 

فلج شدن مرکز تماس سامانه تجارت با یک تصمیم غیرکارشناسی

وزارت صمت در سال اخیر در تصمیمی غیرکارشناسی تصمیم گرفت با بازپس‌گیری پروژه‌های برون‌سپاری شده به بخش خصوصی، مرکز تماس سامانه جامع تجارت را مجدداً به درون وزارتخانه منتقل کند که این اتفاق علاوه بر تحمیل دولتی‌سازی پروژه‌ها و عدم استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، کیفیت و کمیت پاسخگویی بهینه به کاربران سامانه جامع تجارت را مشکل جدی روبه‌رو ساخته است.

متأسفانه اکنون پاسخگویی اپراتور‌های مرکز تماس سامانه جامع تجارت بر خلاف شیوه رایج خدمات مراکز پاسخگویی در کشور، بدون هیچ‌گونه آگاهی‌بخشی از تعداد افراد در صف انتظار یا زمان انتظار برای اتصال به اپراتور بوده است و طبق شواهد موجود فقط «بوق اشغال» یا صرفاً «آهنگ انتظار ممتد» پخش می‌کند.

 

تجار، اصناف، رانندگان و خریداران تلفن همراه با مشکل مواجه‌اند

این قضیه به نوبه خود برای اقشار مختلفی که با این سامانه در ارتباط هستند، مشکلات و سردرگمی متعددی را به همراه آورده است. تجار، اصناف، رانندگان و خریداران تلفن همراه از جمله مهم‌ترین افراد مرتبط با سامانه جامع تجارت و مرکز پاسخگویی آن هستند.

به‌عنوان نمونه در بخش سامانه همتا که بعضاً خریداران و فروشندگان تلفن همراه با آن سروکار دارند، اکنون اگر به شکل فوری و در هنگام خرید سؤال و ابهامی در مورد رجیستری تلفن همراه داشته باشند باید در مدت طولانی و نامعینی پشت خط تلفن منتظر مانده و شاید هم در آخر موفق به دریافت پاسخ سؤالات خود نشوند.

همچنین اخبار حاکی از آن است که واردکنندگان متقاضی ارز و ثبت سفارش واردات نیز دچار مشکلات مشابه این‌چنینی هستند و همین قضیه روند راهنمایی و حل مشکلات تجار را با مشکل مواجه کرده است..

 

ساعت‌ها انتظار برای اتصال به اپراتور

یکی از تجار آگاه در این زمینه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه اخیراً با تماس به مرکز تماس سامانه جامع تجارت پیامی مبنی بر واگذاری مرکز پاسخگویی این سامانه به شرکت مگفا وابسته وزارت صمت اعلام می‌شود، گفت: متأسفانه از اوایل امسال این مرکز پاسخگویی دچار مشکلات متعددی شده است و راهنمایی مناسبی برای حل مشکلات ثبت سفارش و تجاری دریافت نمی‌شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون با اتصال تماس به این مرکز باید دقایق طولانی پشت خط انتظار قرار گرفت، گفت: متأسفانه برخی مواقع بعد از ساعت‌ها انتظار، کسی پاسخگوی سؤالات ما نخواهد بود.

وی با بیان اینکه سال‌های گذشته مرکز تماس پاسخگویی سامانه جامع تجارت با وجود مشکلاتی که داشت، اما به‌هرحال در هر ساعتی پاسخگوی تجار بود، گفت:، اما اکنون متأسفانه هیچ‌گونه پاسخگویی از مرکز تماس این سامانه وجود به تجار و اصناف وجود ندارد و کار‌های جاری واردکنندگان کالا با مشکل مواجه شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سامانه جامع تجارت سامانه جامع انبارها تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۲۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت وگو با خبرنگار قدس، درباره علت اعتراض عده ای از طلا فروشان در هفته ی اخیر گفت: طلا فروشان هیچ گونه مشکلی با سامانه مودیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مودیان پیوسته اند.

وی در ادامه بیان کرد: اکثر طلا فروشان در سامانه مودیان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و به تکالیف مالیاتی خود پایبند هستند. طلا فروشان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و تمام طلا فروشان باید از سامانه مودیان تبعیت کنند.

رئیس اتحادیه طلا و سکه در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه مودیان برای تمام مشاغل است و  طلا فروشان نسبت به آن هیچ گونه اعتراضی ندارند.

وی خاطرنشان کرد:  سامانه جامع تجارت سال گذشته با توجه به اینکه مشکلاتی در بحث آموزش و اطلاع رسانی در آن وجود داشت و از دی ماه اجرایی شد و با واکنش صنف طلافروشان مواجه شد.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: لزوم ثبت نام در سامانه مودیان و سامانه جامع تجارت باعث تعدد سامانه ها برای طلا فروشان شد و مشکلاتی ایجاد کرد. به همین دلیل مقرر شده بود که ۳ ماه وقت داده شود تا این سامانه ها طبق تبصره ب ماده ۶ فعالان صنفی و اقتصادی باید در یک سامانه اقدامات مبادلاتی خود را انجام دهند.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: ولی حدود ۴ ماه گذشت این مدت زمان سپری شد و این دو سامانه علی رغم قول هایی که داده شد، با هم ادغام نشد. جلساتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت صمت برگذار شد ولی هنوز این دو سامانه ادغام نشده اند.

وی در ادامه بیان کرد: اعتراض طلا فروشان به سامانه جامع تجارت الکترونیک این بود که مقرر شده اطلاعات سرمایه و موجودی آنها باید در این سامانه ثبت شود. برای رفع این مشکل جلسات متعددی در ۳ ماه پایانی سال داشتیم و نامه نگاری های زیادی هم انجام شد.

بذرافشان گفت: در این جلسات بر لزوم بازنگری و اصلاحات در  سامانه جامع تجارت مطرح شد و قول هایی برای تغییرات در این سامانه داده شد.

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: از ابتدای سال از طریق وزارت صمت اعلام شد که روسای اتاق های اصناف  استان ها و اتحادیه های ما، اعلام شد که سامانه جامع تجارت از ۷ فروردین ۱۴۰۳ لازم الاجرا است و با توجه به اینکه هیج تغییری در خصوص این تصمیم اعلام نشد طلا فروشان نسبت به این مسئله اعتراض دارند و اجرایی شدن این مسئله واکنش هایی در پی داشته است.

وی ادامه داد: طلا فروشان اعلام کرده اند که چرا باید سرمایه خودشان که چند نسل گشته تا به آنها رسیده است را باید در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. مسئولین هم معتقدند که باید تمام این نقل و انتقالات ثبت شود.

وی افزود: آسیب ها و ضعف هایی که در این موضوع هست این است که بخشی از این سرمایه ها برای خود همکاران نیست، طلاهایی وجود دارد که کسانی که فعالیتی ندارند به تولیدی های طلا می دهند تا با آنها تولید انجام دهند. از سوی دیگر تولیدی های ما از نظر شرایط و سرمایه ضعیف هستند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت